Ik ga Bouwen & Renoveren

 1. 2 jaar via overschrijving + geschenk

  Maandblad
  • Minimum looptijd van 2 jaar
   •  

    U ontvangt het magazine bij u in de bus.

   •  

    Lees het magazine online, via uw browser.

  € 108
  • De Energiebijbel Uw welkomstgeschenk: De Energiebijbel twv € 29,95 Meer info
Terug naar boven

 

Ik ga Bouwen & Renoveren is het referentiemagazine op het vlak van architectuur, techniek en design voor de woning. Het magazine richt zich tot iedereen die zich wil laten informeren over en inspireren voor de bouw, renovatie of inrichting van zijn woning en een uitgesproken interesse heeft in architecturale hoogstandjes en nieuwe technieken.


Elke maand:

Woonreportages
Het magazine laat u recente woningen ontdekken, van binnen tot buiten, om u ideeën te geven en de ervaring van andere bouwheren te delen.

Technische artikels
Elk onderwerp dat met wonen en de woning te maken heeft, komt regelmatig aan bod en onderverdeeld in vier rubrieken die samen met u het hele verloop van uw project volgen : ruwbouw, binnen afwerking, energie en comfort.

Recht en financiën
Deze artikels, opgesteld door specialisten ter zake, houden u voortdurend op de hoogte van de actualiteit op het vlak van financiën en immobiliënrecht. Thema's zijn onder andere de financiële aspecten van een woning, de overeenkomst met de architect en de aannemer(s),...

De service-pagina's
De bouwprijzen, de hypothecaire kredieten, praktische informatie over de premies,... Handige pagina's die tijdens uw volledige (ver)bouwproject van pas komen.

En verder...
Gevarieerde lezersvoordelen in samenwerking met bedrijven uit de sector, de actualiteit omtrent bouwen en verbouwen, een agenda voor beurzen, conferenties, tentoonstellingen,... en nog veel meer praktische informatie.